Skip to main content

Kurser og foredrage

Bevæg dig og lær

 - en tilgang til at støtte motorisk udvikling og læring.

Hele året.

Vi forventer at vores børn automatisk udvikler evnen til at sidde i en stol (og blive siddende så længe, vi beder dem om det.) Men at sidde i en stol, at holde på en blyant og at kontrollere sin opførsel er kompetencer, som kræver samarbejde mellem erfaring og læring. Dvs. at børnene er veludviklet og modne. 

Forstå sammenhæng mellem bevægelse og læring og styrk barnets indlæringsmuligheder allerede før skolen. Vi klæder jer på med teori og praksis til at løfte opgaven både i daginstitutioner og skoler.

 

Sensitive børn

- trivsel, glæde og misforståelse.

Hele året.

Ifølge den amerikanske psykolog og forsker Elaine Aron er det særligt sensitive træk genetisk betinget. Dvs. at hvis du eller dit barn genkender trækket, vil én eller flere af dine forældre og bedsteforældre typisk også være sensitive. 

Men hvad betyder det at være "særligt sensitiv"?  Hvad betyder det for indlæring og trivsel? Sensitive børn og voksne har et stærkere følelsesmæssigt respons på det omgivende miljø og bearbejder indtryk mere dybt.

Omkring 15 – 20 % af alle børn – lige fordelt på drenge og piger – har en nedarvet forhøjet grad af sensitivitet. 

Vi fortæller dig om de mange positive sider ved at være sensitiv og modtagelig for det omgivende miljø. Fortæller om fordele og styrker i et samfund drevet af teknologien og manglende kontakt.